Превод на документ

Превод на документ

Ние от MOTAMO не приемаме думата за даденост.

Накратко…

Превеждайки от 1997 г. насам, методите ни се промениха почти колкото и светът около нас.

Въпреки че изминахме дълъг път от преводи на пишеща машина, нашата страст за занаята не е отминала.

Работим с повече от 1200 езикови специалиста от цял свят, които владеят повече от 40 езика. Те имат богат опит в преводите на и от майчиния им език.

Кой превежда за вас?

Нашите преводачи са селектирани на базата на доказана езикова квалификация като например диплома за обучение на съответния език, езиков сертификат, техният опит и обем на завършени проекти за превод.

Имплементирайки прогресивна система за оценяване, ние приоритетизираме езиковите си специалисти спрямо редица критерии.

Най-важните от тях са качеството на техните предишни проекти с нас, спазване на зададените крайни срокове и тяхната експертност в съответната терминологична област.

С най-голяма тежест и приоритет над тези комплексни критерии е обратната връзка от нашите клиенти, която може да вкара преводача, работил по дадения проект, в „черния списък“ или да го „изстреля“ на върха на списъка с подбрани езикови специалисти.

Великолепните технологии!

Колкото и да сме горди, че нашето семейство с преводачи постоянно расте, ние не страним от помощта на новите технологии.

Подбрали сме необходимите CAT инструменти за акуратно разпределяне на проекти и процес на работа без усилия. Това е от съществено значение при обемни проекти и при текстове с тясно специфицирана терминология.

Изборът е Ваш.

Във времена на постоянно забързваща се динамика ние ценим поравно адаптивността и високите стандарти за качество.

След като Вашият текст е качен и неговият обем е изчислен от софтуера ни, имате избор между три срока на изпълнение (Обикновен / Бърз / Експресен).

Вижте нашите често задавани въпроси за повече детайли относно всяка от тези опции.

Нашата услуга е създадена да бъде прозрачна и съобразена с Вашите нужди, затова свържете се с нас с всякакви въпроси или предложения – ние няма да Ви оставим „изгубени в превода“!

Вече сте наясно от какво имате нужда?

Поискайте оферта за превод или ни пишете на office@mota-mo.com